O nama

Tvrtka SOLDO GROUP d.o.o. osnovana je 2013. godine, čija je osnovna djelatnost proizvodnja i prodaja ekskluzivnih aluminijskih ulaznih vrata za zahtjevna tržišta zapadne Europe. U našoj proizvodnji imamo pokrivene sve proizvodne procese neophodne za dobivanje krajnjeg proizvoda, odnosno drugim riječima, naša vrata se proizvode kompletno u našoj proizvodnji od aluminijskog trupca do gotovih vrata.

Na taj način smo u mogućnosti kontrolirati cjelokupni proces sa najvišim standardima kvalitete što je potvrđeno dobivanjem ift Rosenheim certifikata.

U tu svrhu smo razvili dva sustava aluminijskih profila (S 95t i SM 86t) koji svojim karakteristikama i cijenom mogu pokriti gotovo sve potrebe krajnjih kupaca diljem Europe.

Oba sustava aluminijskih profila mogu imati dvostrano/jednostrano/normalno krilo, ovisno o željama krajnjih kupaca. U mogućnosti smo ponuditi bezbroj različitih varijanti aluminijskih vrata (dimenzija, boja, model, dodatna oprema i termičke karakteristike vrata).

Radi lakšeg poslovanja našim kupcima smo omogućili online pristup konfiguratoru u kojem je moguće samostalno dizajnirati vrata ovisno o pojedinačnim željama i preferencijama kupca.

Naša misija je da našim krajnjim kupcima vrata omogućimo da (kroz konfigurator i naše stručno savjetovanje) sami budu u mogućnosti odabrati aluminijska ulazna vrata koja predstavljaju najvažniji vizualni/sigurnosni detalj na svakoj kući (neovisno radi li se o novogradnji ili renovaciji postojećeg objekta).